پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل با قالب html - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل با قالب html (/thread-11306.html)

مشکل با قالب html - moin_khan - ۶-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ عصر

این تایپیک رو زدن توی انجمن جومینا هیچکس جواب منو نداد، فکر نمیکنم کار سختی باشه، ممنون میشم شما جواب بدین

سلام و خسته نباشید
من یه قالبی دارم که میخوام این کد رو توی بخش
head
قالب بزارم، ولی هرچی میگردم چنین تگی پیدا نمیکنم، روی قالب قدیمی سایتم درست کار میکرد این کد اما توی این قالب تگ هِد وجود نداره
میخوام این کد رو بزارم توی بخش هِد قالب اچ تی ام ال قالب:

<link type="text/css" href="/cometchat/cometchatcss.php" rel="stylesheet" charset="utf-8">
<script type="text/javascript" src="/cometchat/cometchatjs.php" charset="utf-8"></script>

اینم لینک بخش اچ تی ام ال قالب، ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل با قالب html - Reza Ganji - ۶-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ عصر

فایل index.php رو اینجا قرار دهید

مشکل با قالب html - moin_khan - ۶-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ عصر

از لینک زیر میتونید دانلود کنید ولی بعید میدونم چیزی از توش گیرتون بیاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل با قالب html - Reza Ganji - ۶-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ عصر

در قالب های تجاری که با فرم ورک طراحی شده اند در index.php فایل های فراخوانی میشوند و شما باید فولدر لایوت قالب دنبال فایلش بگردید.

مشکل با قالب html - moin_khan - ۶-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ عصر

آقا رضا با اینکه میدونم فرهنگ انجمن ها به اینه که آدم همون دکمه تشکر رو بزنه اما خیلی جاها من این تایپیک رو ایجاد کرد بودم انقدر مزخرف گفته بودن که الان که شما جواب درست رو دادین من از اون جوابها خنده ام میگیره، خیلی آقایی دمت گرممممممممم ما شدیم مرید همین پارسجوم
آقا دمت گرم