![]() |
|
عدم نمایش مطالب ویژه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عدم نمایش مطالب ویژه (/thread-11303.html) |
عدم نمایش مطالب ویژه - samapayam - ۶-۲-۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ صبح سلام مطالب ویژه توی سایتم نمایش داده نمیشه، البته توی قالب های دیگه نمایش میده ولی توی این قالب 2 ماه بود که نمایش می داد ولی امروز دیدم نمایش نمی ده قالب رو کلاً آنیستال کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم همونجوره لطفاً راهنمایی کنید ادرس سایت:samapayam.ir با تشکر عدم نمایش مطالب ویژه - samapayam - ۶-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ صبح کسی نیست جواب بده عدم نمایش مطالب ویژه - samapayam - ۷-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ صبح آقا تورو خدا من گیرم یکی جواب بده عدم نمایش مطالب ویژه - samapayam - ۱۶-۲-۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ صبح خیلی ممنون ار پاسختون مشکل حل شد نیاز به آپدیت جدید داشت عدم نمایش مطالب ویژه - Reza Ganji - ۱۶-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ صبح مطمئن باشید اگر کسی چیزی بنظرش برسه دریغ نمیکنه و نیازی به کنایه زدن نیست.همه چیز را همگان دانند و این هم تجربه ای میشه برای ما و شما. البته ذکر نکردید جوملا را آپدیت کردید یا قالب و یا......... عدم نمایش مطالب ویژه - samapayam - ۱۹-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ عصر جوملا را آپدیت کردم ممنون |