![]() |
|
دریافت گزارش بازدید کنندگان سایت فقط برای خود مدیر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دریافت گزارش بازدید کنندگان سایت فقط برای خود مدیر (/thread-11262.html) |
دریافت گزارش بازدید کنندگان سایت فقط برای خود مدیر - barahooei - ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ عصر با سلام دوستان عزیز من میخوام گزارش بازدید کنندگان سایت یا همون آمار سایت رو فقط برای خودم داشته باشم تو قسمت مدیریت از کجا می تونم ببینم نمیخوام از ماژول استفاده کنم که تو سایتم نمایش بده دریافت گزارش بازدید کنندگان سایت فقط برای خود مدیر - Zhyar - ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ عصر شما میتوانید از سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده کنید البته ماژول گوگل آنالیز هم هست که میتونید در مدیریت سایت آمار رو مشاهده کنید دریافت گزارش بازدید کنندگان سایت فقط برای خود مدیر - barahooei - ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ عصر ماژول گوگل آنالیز تو همین سایت هست که دانلود کنم؟ دریافت گزارش بازدید کنندگان سایت فقط برای خود مدیر - Zhyar - ۳-۲-۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ صبح درود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دریافت گزارش بازدید کنندگان سایت فقط برای خود مدیر - barahooei - ۳-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ عصر از لینکی که فرستادید ممنون دریافت گزارش بازدید کنندگان سایت فقط برای خود مدیر - Zhyar - ۴-۲-۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ صبح دوست عزیز برای تشکر نیازی نیست پست بزنید دکمه تشکر برای همین کار هستش |