![]() |
|
دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 (/thread-11256.html) |
دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 - mal2moh - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ عصر سلام یکی از منوها رو گذاشتم تا لیست مطالب یک مجموعه رو نشون بده حالا میخوام کاربران عادی عناوین رو ببینین اما وقتی کلیک کنن بگه باید غضو بشن من سطح دسترسی مطلب رو روی اعضا گذاشتم اما کلا عنوان هم نشون نمیده تا وارد نشی چه راهی دارم ؟ دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 - سعید حمزه زاده - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ عصر دنبال افزونه برای محدود کردن ادامه مطلب برای اعضا باشید دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 - mal2moh - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ عصر اون رو اجرا کردم اما میخوام مطلب از عنوان محدود بشه دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 - سعید حمزه زاده - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ عصر خب دوست گلم کافیه شما هیچ مطلبی ننویسید و ادامه مطالب رو از همون ابتدای مطلبتون اعمال کنید دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 - mal2moh - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ عصر فقط نگرانم که این مسئله روی گوگل تاثیر بزاره دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 - Reza Ganji - ۲-۲-۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ صبح نمایش ادامه مطلب برای کاربران عضو شده مانند جوملا 1.5 هست و براحتی میتونید اینکار رو انجام بدید. وقتی اینکار رو انجام بدید گوگل هم نمیتونه ادامه مطلب رو ایندکس کنه. اگر روشش رو یادتون نیست میتونید سرچ کنید در انجمن هم موجود هست.افزونه هم برای این منظور هست و میتونید از اون هم استفاده کنید. یه پلاگین هم برای جوملا 1.5 هست که ادامه مطلب رو برای روبوت ها مسدود نمیکنه اما متاسفانه برای جوملا 1.5 هست و سازنده دیگر اثری ازش نیست. دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 - mal2moh - ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ صبح اگر روی امتیاز گوگل تاثیر می زاره کلا صرفنظر می کنم ازش دیدن فقط عنوان مطلب برای کاربران عادی در 2.5 - سعید حمزه زاده - ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ صبح البته اگر برای مطالبتون کلمات کلیدی کاملی استفاده کنید فکر نمیکنم مشکلی برای گوگل هم داشته باشید |