![]() |
|
درخواست ماژول گزارش تصویری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست ماژول گزارش تصویری (/thread-11214.html) |
درخواست ماژول گزارش تصویری - sahraie - ۳۰-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ عصر با سلام من یک سایت خبری دارم و می خوام در یک موقعیت آن ماژولی قرار دهم که گزارش های تصویری را مانند سایت زیر به نمایش بگزارد. سایت زیر با جوملا نوشته نشده است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جوملای من نسخه 2.5 می باشد درخواست ماژول گزارش تصویری - Reza Ganji - ۳۰-۱-۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ عصر میتونید از یک اسلایدشو ساده استفاده کنید مانند Ari image slider یا اسلایدرهای دیگر. این اسلایدشو خوبه ولی برای نمایش عنوان تصویر با فارسی مشکل داره. اگر اسلایدر یا اسلایدشو را در انجمن جستجو کنید موارد زیادی رو میتونید مشاهده کنید و تست کنید. درخواست ماژول گزارش تصویری - سعید حمزه زاده - ۳۰-۱-۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ عصر میتونید از dgimageslider استفاده کنید یا علی |