![]() |
|
حذف کپی رایت کامپونت برچسب ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حذف کپی رایت کامپونت برچسب ها (/thread-11206.html) |
حذف کپی رایت کامپونت برچسب ها - rahva - ۳۰-۱-۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ صبح چگونه میشه کپی رایت کامپونت برچسب ها رو حذف کنم هرچی تو فایل ها گشتم پیدا نکردم دوستان اطلاع دارند کمک کنند JOomla Tags JOomla Tags Version 1.3.0, all rights reserved جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا حذف کپی رایت کامپونت برچسب ها - Zhyar - ۳۰-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ صبح درود دموی آنلاین قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد مچکرم حذف کپی رایت کامپونت برچسب ها - rahva - ۳۰-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ صبح سلام من از این سایت دانلود کردم و روی لوکال نصب کردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حذف کپی رایت کامپونت برچسب ها - سعید حمزه زاده - ۳۰-۱-۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ عصر دوست عزیز بارها عنوان شده در لوکال هیچ مشکلی قابل حل نیست موفق باشید |