![]() |
|
تقویم شمسی joom sport - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تقویم شمسی joom sport (/thread-11166.html) |
تقویم شمسی joom sport - tarigholi - ۲۶-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ صبح سلام کسی میتونه در شمسی کردن تاریخ کامپوننت joomsport کمک کنه؟ ممنون RE: تقویم شمسی joom sport - parsfutsal - ۲۰-۲-۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ صبح من هم به اصلاح این تقویم نیازمندم RE: تقویم شمسی joom sport - farzadkh - ۲۱-۱۰-۱۳۹۵ ۰۸:۴۵ عصر هیچ کس تو این انجمن نیست که این مشکل رو حل کرده باشه..واسه جوملا 3 همه جارو میبینی اصلا کسی جواب نمیده RE: تقویم شمسی joom sport - Reza Ganji - ۲۲-۱۰-۱۳۹۵ ۰۳:۱۹ صبح درود بچه هایی که اینکار رو انجام دادند تجاری عرضه کردند و کسی رایگان انجام نداده. اگر لایسنس دارید از سازنده افزونه کمک بگیرید. RE: تقویم شمسی joom sport - محمدسلیمانی - ۲۲-۱۰-۱۳۹۵ ۰۷:۳۲ صبح من میتونم به صورت تجاری این افزونه یا هر افزونه و اسکریپتی که نیاز دارید رو شمسی کنم در صورت تمایل در خصوصی درخواست بدید |