![]() |
|
مشكل عجيب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشكل عجيب (/thread-11150.html) |
مشكل عجيب - crystali - ۲۵-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ صبح سلام من ميخوام سايتم رو مجددا راه اندازي كنم حالا هر چي تو هاست آپلود ميكنم اصلا بالا نمياد حتي صفحه نصب جوملا هم بالا نمياد. و اين ارور رو ميده.به نظر شما مشكل از كجاست اعصابمو خرد كرده ديگه. [attachment=5953] مشكل عجيب - mal2moh - ۲۵-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ صبح احتمالا توی روت سایت فایل باز نکردید واونا رو توی پوشه ریختین اگه فایل رو توی روت ریختین درست نشد با پشتیبان هاست تماس بگیرید مشكل عجيب - crystali - ۲۵-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ صبح مثل هميشه داخل public_html ريختمشون حالا چرا بالا نمياد نميدونم.توش موندم مشكل عجيب - mal2moh - ۲۵-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ صبح با هاستینگت صحبت کن مشكل عجيب - ocean - ۲۵-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ صبح منم همین مشکل رو وقتی هاستم رو عوض کردم پیش اومد چون DNS های دامنه رو هم با هاست جدید ست کرده بودم و یه مقدار زمان برد که دامنه کاملا هماهنگ بشه و تا زمان هماهنگی کامل دامنه با DNS جدید این مشکل وجود داشت، اگه شما هم هاست عوض کردید باید صبر کنید تا فرایند ست شدن کامل بشه. مشكل عجيب - crystali - ۲۵-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ صبح بارها با هاستينگ صحبت كردم زير بار نميره ميگه انسان خوبه كمي مطالعه كنه.ميگه بابا بلد نيستيد دست نزتيد اينم جواب مدير هاسته مشكل عجيب - mal2moh - ۲۵-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ صبح میدونی متاسفانه یه سری ها اومدن و اطلاعات کافی ندارن و شدن مدیر هاست مطمئن باش از هاستت هست RE: مشكل عجيب - ocean - ۲۵-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ صبح اگه مطمئن هستید مشکل از هاسته و مدیرهای هاستینگ جوابگو نیستند، تو انجمن وب هاستینگ تالک مطرح کن تا مجبور بشه جوابگو باشه، چون برای بعضی مدیرا این انجمن خیلی مهمه. مشكل عجيب - crystali - ۲۵-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ صبح باشه مرسي از راهنماييت دوست عزيز |