![]() |
|
تبلغات - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تبلغات (/thread-1114.html) صفحهها: 1 2 |
تبلغات - am_71 - ۲۸-۲-۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ عصر سلام من تبلیغات درست کردم الآنم داره نشون میده و مشکلی نداره فقط سوال من اینه که آیا میشه یه کاری کرد که با هر بار رفرش کردن یه تبلیغ بیاد؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: تبلغات - madadii - ۲۹-۲-۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ صبح سلام اگه تبلیغاتتون به صورت فرمت عکس هست . از ماژول random images استفاده کنید کارتون راه میفته . یه کار دیکه هم میتونید کنید . یه ماژول html دستی ایجاد کنید و با کدهای html اون رو رندوم کنید . مشکلی بود مطرح کنید .
RE: تبلغات - am_71 - ۲۹-۲-۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ صبح نه من فکر کنم بشه یه دستکاری کوچیک توی ماژول بشه درستش کرد. آخه یه بار درست کردم ولی الآن یادم رفته!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: تبلغات - vahid.exe - ۲۹-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ صبح سلام واسه اینکار یه راه دیگه ای هم وجود داره و اینکه شما میتونید چند تا ماژول آگهی بسازید و تمام ماژول ها رو توسط ماژولی که پیوست کردم داخل یک موقعیت قالب قرار بدید که با هر بار رفرش شدن صفحه یک تبلیغ تصادفی در همان موقعیت به نمایش در بیاد. { توسط این افزونه میتونید ماژول های زیادی رو به صورت تصادفی در یک موقعیت نشون بدید }
RE: تبلغات - am_71 - ۲۹-۲-۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ عصر ممنون این کار نمی کنه!!! الآن هر سه تبلیغ داره همزمان نشون میده!!! مشکل از کجاست؟ ![]() ![]() ![]()
RE: تبلغات - vahid.exe - ۲۹-۲-۱۳۹۰ ۰۵:۱۷ عصر سلام من خودم باهاش کار نکردم ولی فک کنم باید فقط خود ماژول random را مثلا در موقعیت banner که در قالب شما وجود داره قرار دهید و اون چند تا ماژولی که واسه آگهی ساختید رو در موقعیتی که در قالب وجود نداره قرار بدید مثلا user31 و بعد اسم این موقعیت ( که در قالب وجود نداره ) را واسه ماژول random تعریف کنید . یعنی باید در تنضیمات ماژول سمت چپ اون جایی که نوشته پارامتر های ماژول در قسمت " مکان " نام اون موقعیت که وجود نداره و واسه ماژول های آگهی است قرار بدید که در این مثالی که من زدم باید در قسمت مکان بنویسید user31 . امتحان کنید و اگه بازم مشکل داشت همینجا مطرح کنید
RE: تبلغات - پیام عمرانی - ۲۹-۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۵ عصر چرا با خود ماژول تبلیغات جوملا کار نمیکنید ؟؟ که خودش به صورت دندوم عوض میکنه تبلیغات رو RE: تبلغات - am_71 - ۳۱-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ عصر (۲۹-۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۵ عصر)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میبخشید چطوری باید اینکار بکنم؟ ![]() ![]()
RE: تبلغات - Reza Ganji - ۳۱-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ عصر با هر بار لود صفحه تبليغات تغيير ميكنه! بايد در كامپوننت تبليغات تنظيمات آن را انجام دهيد! RE: تبلغات - am_71 - ۳۱-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۲ عصر چیکار باید کنم؟ ![]() ![]()
|