![]() |
|
نمی خواهم مجدد به اینترو برگردم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نمی خواهم مجدد به اینترو برگردم (/thread-11128.html) |
نمی خواهم مجدد به اینترو برگردم - rezaetemadi - ۲۳-۱-۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ صبح سلام من یک سایت دارم که اینترو هم دارد در سایت اصلی وقتی صفحه اصلی را می زنم می رود روی اینترو !!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی کار کنم که دیگه به اینترو نرود نمی خواهم مجدد به اینترو برگردم - Reza Ganji - ۲۳-۱-۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ عصر لینک منو صفحه اصلی رو آدرس سایت همراه با index.php قرار دهید دقیقا همون لینکی که گذاشتید. نمی خواهم مجدد به اینترو برگردم - crystali - ۲۳-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ عصر سلام شما یه منو جدید بساز و داخل اون آدرس صفحه اول رو بصورت لینک خارجی قرار بده و به صورت پیش فرض تعیینش کن.به همین راحتی موفق باشی نمی خواهم مجدد به اینترو برگردم - rezaetemadi - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ عصر نقل قول: لینک منو صفحه اصلی رو آدرس سایت همراه با index.php قرار دهید دقیقا همون لینکی که گذاشتید.سلام نشد ! این پبغام را می دهد ! کد: گزینه منوی صفحه نخست باید یک کامپوننت باشد.نمی خواهم مجدد به اینترو برگردم - سعید حمزه زاده - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ عصر اگر خواستید دسترس بدید براتون درست کنم نمی خواهم مجدد به اینترو برگردم - sfmhoo - ۹-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ صبح هرکی یه راهکاری میده.. خلاصه باید چیکار کرد؟ نمی خواهم مجدد به اینترو برگردم - Reza Ganji - ۹-۴-۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ صبح درود شما در هرتاپیک یک چیزی مینویسید. مشکل خودتون رو در انجمن مشکلات در یک تاپیک جدید مطرح کنید تا بشه جمع بندی کرد. ممکنه مشکلتون با مشکل دیگران فرق کند. |