![]() |
|
چه طور میتونم مثل سایت طلا نیوز ماژول ایجاد کنم ؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چه طور میتونم مثل سایت طلا نیوز ماژول ایجاد کنم ؟ (/thread-11123.html) |
چه طور میتونم مثل سایت طلا نیوز ماژول ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۲۲-۱-۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ عصر با عرض سلام . دوستان چه طور میتونم مثل سایت طلا نیوز ماژول های نمودار لحظه ای تغییرات قیمت طلا در بازارهای جهانی و قیمت انواع خودرو را ایجاد کنم ؟ برای جوملا 2.5 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون میشم دوستان راهنمائی کنند . چه طور میتونم مثل سایت طلا نیوز ماژول ایجاد کنم ؟ - mmfallah - ۲۳-۱-۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ صبح منظورتون دقیقا چیه؟ اگه فقط بخواید استفاده کنید سایت هایی هستند که اینجور کد ها را میدن. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ولی خب اگه اختصاصی می خواید باید سفارش بدین براتون طراحی کنند. چه طور میتونم مثل سایت طلا نیوز ماژول ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۲۳-۱-۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ صبح از دوستان کسی راهنمائی دقیق تر و کامل تری نداره ؟ چه طور میتونم مثل سایت طلا نیوز ماژول ایجاد کنم ؟ - Zhyar - ۲۳-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ صبح درود یه سری به این لینک بزنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه طور میتونم مثل سایت طلا نیوز ماژول ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۲۳-۱-۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ عصر تشکر دوستان . فقط بنده یک مورد را متوجه نشدم باید این لگارتیم ها را از سایتی بخونه ؟ یک راهنمائی کلی بفرمائید لطفا چه طور میتونم مثل سایت طلا نیوز ماژول ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۲۴-۱-۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ صبح از دوستان کسی نیست یک راهنمائی دقیق و کاملی انجام دهد ؟ |