![]() |
|
مشکل در انتقال مطالب به سایت دیگر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در انتقال مطالب به سایت دیگر (/thread-11118.html) |
مشکل در انتقال مطالب به سایت دیگر - saberr - ۲۲-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ صبح با سلام خدمت همه دوستان برای انتقال مطالب و مجموعه های یک سایت به سایت دیگر من از جداول زیر خروجی گرفتم: s0xuh_categories s0xuh_contact_details s0xuh_content s0xuh_content_frontpage s0xuh_content_rating وقتی در دیتابیس جدید ایمپورت میکنم ، در کنار هم مینشینند چون پیشوند پایگاه داده با هم یکی نیست . s0xuh_categories skhw8_categories ممنون میشم اگر رهنمایی کنید... با سپاس مشکل در انتقال مطالب به سایت دیگر - mahan - ۲۲-۱-۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ عصر درود بر شما قبل از وارد کردن اطلاعات جدید نام آنها را در ++Notepad تغییر دهید و بعدا اقدام کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران مشکل در انتقال مطالب به سایت دیگر - saberr - ۲۲-۱-۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ عصر فایل دیتابیس khalilo_saber.sql نام دارد، داخل این فایل نام این پیشوند بیش از 3 هزار بار تکرار شده یعنی من تک تک نام همه را باید تغییر دهم، ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. آیا افزونه ای برای انتقال مطالب به سایت دیگر موجود است؟ مشکل در انتقال مطالب به سایت دیگر - Reza Ganji - ۲۲-۱-۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ عصر خیر میتونید توسط نت پد پلاس پلاس از گزینه سرچ و جایگزینی استفاده کنید که در عرض چند ثانیه برای شما تغییر خواهد داد. مشکل در انتقال مطالب به سایت دیگر - saberr - ۲۳-۱-۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ عصر ممنون از راهنمایی خوبتان ، داخل دیتابیس 1200 مطلب وجود دارد ، وقتی آنها ایمپورت میشوند فقط 46 مطلب وارد میشود و جایگزین مطالب قبلی میشوند....! ![]() من to use when dumping data: UPDATE قرار دادم ولی باز مطالب جدید جایگزین مطالب قدیمی میشود و فقط 46 مطلب وارد میشود. مشکل در انتقال مطالب به سایت دیگر - Reza Ganji - ۲۳-۱-۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ عصر بهتره شما دیتابیس قبلی رو با افزونه های تغییر پیشوند دیتابیس تغییر بدید تا پیشوند جداول یکی شوند و سپس از اطلاعات اون جداول خروجی بگیرید و در دیتابیس جدید ایمپورت کنید. تست کنید ممکنه خطایی در تغییر پیشوندها وجود داشته |