![]() |
|
کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-115.html) +----- موضوع: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery (/thread-11116.html) |
کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - rezaetemadi - ۲۲-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ صبح سلام کامپوننت های زیادی برای گالری تصاویر منتشر شده است ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - irmacfa - ۲۵-۲-۱۳۹۴ ۰۷:۲۹ صبح سلام من دموش رو دیدم خیلی جالب هست اما چطوری هست بعد از نصب عکس چطوری بسازیم ؟ مجموعه ؟ نداره !! RE: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - Reza Ganji - ۲۵-۲-۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ عصر این درست کار میکنه و شما باید رویداد یا همون event احتمالا ایجاد کنید.در لینک زیر در پایین میتونید تصاویر تنظیمات رو ببینید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - irmacfa - ۲۶-۲-۱۳۹۴ ۰۶:۴۵ صبح جناب گنجی عرض ادب خدمت شما بزگوار ! در خصوص اینکه درستکار میکند بله اما چرا محیط آن به این شکل نام کامپوننت را تکرار کرده در نام منو ها دقت کنید به عکس
RE: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - Reza Ganji - ۲۶-۲-۱۳۹۴ ۰۷:۵۳ صبح الان مشکل اینه که فایل های زبان رو نمیتونه بخونه و برای همین تگ های زبان رو نشون میده. شما دوباره نصب کنید و تست کنید. اگر باز مشکل برقرار بود باید از فایل های زبان انگلیسی کپی بگیرید و منتقل کنید به پوشه زبان فارسی و تغییر نام بدید یعنی اولشون fa-IR رو بجای en-EN اضافه کنید RE: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - irmacfa - ۲۶-۲-۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ عصر سپاس یعنی این کامپوننت فارسی هست ؟ RE: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - Reza Ganji - ۲۶-۲-۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ عصر خیر فارسی نیست چون در انجمن الحاقات جوملا انگلیسی منتشر شده است. RE: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - irmacfa - ۲۶-۲-۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ عصر آقای گنجی طبق فرموده شما پاک کردم از نوع نصب کردم الان آیکن هاش نسبت به قبل شده 5 تا بعد روی آپلود کلیک میکنم اصلا گزینه ای برای دکمه آپلود وجود نداره RE: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - irmacfa - ۲۷-۲-۱۳۹۴ ۰۴:۲۲ صبح (۲۶-۲-۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اقای گنجی دمت گرم ، با تغییر زبان درست شد Sent from my Nexus 5 using Tapatalk RE: کامپوننت فوق العاده گالری تصاویر Event Gallery - irmacfa - ۸-۷-۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ عصر با عرض سلام ماژول عکس های این کامپیوننت رو دارین |