![]() |
|
جستجوی پیشرفته بر اساس آپشن یا تگ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: جستجوی پیشرفته بر اساس آپشن یا تگ (/thread-11072.html) |
جستجوی پیشرفته بر اساس آپشن یا تگ - mymymy - ۱۹-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ صبح سلام خسته نباشید. ببخشید من یه سایت املاک درست کردم. همه چیش درسته فقط قسمت جستجو ندارم میخام کاربر بتونه بر اساس آپشنای خونه سرچ کنه مثلا بتونه لیست خونه هاییو ببینه که آب و برق دارن و طبقه اولن.
جستجوی پیشرفته بر اساس آپشن یا تگ - mahan - ۱۹-۱-۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ عصر درود بر شما شما باید ماژول جستجوی کامپوننت املاک را در جوملای خود نصب کنید نام آن mod_prop_search_availables است اگر کمی جستجو کنید آنرا در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پیدا خواهید کرد. شاد باشید و شادی بخش دیگران جستجوی پیشرفته بر اساس آپشن یا تگ - mymymy - ۲۰-۱-۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ صبح آقا پیداش نکردم.بعد میخاستم ببینم مطمئنه؟؟ RE: جستجوی پیشرفته بر اساس آپشن یا تگ - barend - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ صبح (۲۰-۱-۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ صبح)mymymy نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آقا منم به همین مشکل دچار شدم و اون ماژول بالا رو پیدا نکردم باید چطور جستجوی پسشرفته ایجاد کرد؟ RE: جستجوی پیشرفته بر اساس آپشن یا تگ - Reza Ganji - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ صبح ماژول جستجو باید سازگار با افزونه ای باشه که استفاده کردید.اگر کا2 است باید ماژول سرچ پیشرفته کا2 استفاده کنید اگر سوبی استفاده کردید باید برای سوبی نوشته شده باشه و..... |