پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران (/thread-11035.html)

راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران - fereshteh68 - ۱۷-۱-۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ صبح

سلام
من می خواستم برای کاربران سایتم یه صفحه شخصی ایجاد کنم که بتونن اطلاعاتشونو بزارن و خودشون ویرایش کنند
کامپوننت myjspace رو نصب کردم ولی طریقه کار باهاش رو بلد نیستم
میشه یه راهنمایی واسه ایجاد صفحه و کار با این کامپوننت بکنید ممنون میشم

راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران - سعید حمزه زاده - ۱۷-۱-۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ صبح

میتونید از کامپوننت CB استفاده بفرمایید

نسخه پارسی نیز موجود هست
یا علی

راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران - fereshteh68 - ۱۷-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ صبح

برای جوملا 1.5 هست؟

راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران - Pourdaryaei - ۱۷-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ صبح

بله باید از نسخه قدیمی استفاده کنی .

راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران - fereshteh68 - ۱۷-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ صبح

من با کامپوننت myjspace که تو همین انجمن هم هست نمی تونم این کار رو بکنم؟
میخوام صفحه اختصاصی بزارم برای بعضی از کاربرای سایتم که بتونن مطالب و عکس توی صفحشون بزارن و هر وقت بخوان گسترشش بدن
کامپوننت myjspace رو نصب کردم ولی کار باهاش رو بلد نیستم میشه راهنمایی کنین

راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران - fereshteh68 - ۱۸-۱-۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ صبح

من می خوام بعضی از اعضای سایتم بتونن توی یک صفحه اختصاصی با نام خودشون موضوع جدید بزارن و تبلیغات و مطالب مرتبط با زمینه کاریشونو واسه بقیه اعضا شیر کنن .
صفحه ای که توش خودشون مطلب درج کنند و ..
با cb میشه این امکان رو ایجاد کرد ؟
یا اگه افزونه ی دیگه ای و یا راهی هست میشه راهنمایی کنین

راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران - Pourdaryaei - ۱۸-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ صبح

بله با سی بی میشه این کار رو کرد ، با سی بی میتونی یک سایت اجتماعی بسازی که اعضای سایت برای خودشون پروفایل داشته باشند .

راهنمایی برای ایجاد صفحه شخصی در سایت برای کاربران - احمد ميرزايي - ۱۸-۱-۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ عصر

خيلي راحت
يه فروم باز كن تو سايتت
كه همه بتونن تو پروفايل خودشون هر كاري كه دلشون ميخاد (گذاشتن عكس وكامنت و...)
بكنن.
فقط همين
وٌلا PardonPardon