![]() |
|
مشکل در بالا نیامدن سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در بالا نیامدن سایت (/thread-11028.html) |
مشکل در بالا نیامدن سایت - dj2741 - ۱۶-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ صبح با سلام و خسته نباشید من داشتم کامپوننت rsmembership را نصب میکردم که وسط کار یه صفحه سفید اومد و حالا نه خود سایت بالا میاد نه قسمت مدیریت در هر دو صفحه فقط سفید هست از myadmin دیتابیسهای rsmembershipa پاک کردم ولی هنوز درست نشده سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در قسمت مدیریت هم ادامه لینک اینا نوشته index.php?option=com_modules&view=modules لطفا کمک کنید با تشکر مشکل در بالا نیامدن سایت - سعید حمزه زاده - ۱۶-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ صبح بسته جوملا رو مجددا اکسترکت کنید، بعد از اینکار، فولدر installation رو حذف کنید بعد سایت رو مجددا بررسی کنید ببینید مشکل برطرف شده یا خیر اگر پلاگینی هم فعال شده در دیتابیس غیرفعال کنید RE: مشکل در بالا نیامدن سایت - dj2741 - ۱۶-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ صبح (۱۶-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ صبح)سعید حمزه زاده نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تشکر از راهنماییتون ولی این کارم انجام دادم برطرف نشد همچنان صفحه ها سفید هستند و چیزی لود نمیشه مشکل در بالا نیامدن سایت - Zhyar - ۱۶-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ صبح درود برشما سایت بالا میاد و مشکلی نداره مشکل در بالا نیامدن سایت - سعید حمزه زاده - ۱۶-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ صبح دوست عزیز با این کار مشکلتون برطرف شد سایت هم باز میشه یا علی مشکل در بالا نیامدن سایت - dj2741 - ۱۶-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ صبح بله با تشکر یه پوشه مربوط به rsmembership در فایل منیجر در قسمت system مونده بود پاک شد مشکل برطرف شد از مدیران محترم برای راهنمایهاشون تشکر میکنم ![]() ![]() ![]() ![]()
|