![]() |
|
مشکل در jcomment - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در jcomment (/thread-10978.html) |
مشکل در jcomment - somi90 - ۱۱-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ صبح سلام jcomment رو چندیدن بار نصب کردم از سایت خودش هم دانلود کرده و نصب کردم 1- ولی با سایتم جور در نمی آد و به هم می ریزه 2- استایلشم اونی نیس که تو عکسهاش هست ممنون مشکل در jcomment - امیررضا مرتضوی - ۱۱-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ صبح درود نسخه ی جوملاتون با نسخه افزونه هماهنگه؟ فایل های css لود میشه؟ از نسخه بهینه شده و فارسی شده انجمن استفاده کنید.سرچ کنید و نصب کنید. مشکل در jcomment - سعید حمزه زاده - ۱۱-۱-۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ عصر حدس میزنم تداخل با قالب شما داره با قالب دیگر تست کنید یا علی مشکل در jcomment - somi90 - ۱۲-۱-۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ صبح از قالب eduka استفاده می کنم فکر کنم با قالب تداخل داره چاره کار چیه؟ مشکل در jcomment - mmfallah - ۱۲-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ عصر یا از افزونه ی دیگه ای استفاده کنید یا از قالب دیگه ای. مشکل در jcomment - Pourdaryaei - ۱۲-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ عصر از کامپوننت Kommento استفاده کنید که هم امکانات بهتری داره هم میتونید نظرات جی کامنت رو ایمپورت کنید |