![]() |
|
افزونه ای همانند این افزونه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: افزونه ای همانند این افزونه (/thread-10957.html) |
افزونه ای همانند این افزونه - gamentech - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ صبح سلام لطفا برید تو سایت درسنامه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قسمت دوره های اموزش درسنامه رو ببینید که 3 یا 4 صفحه هست من افزونه های می خوام که دقیقا این قابلیت رو داشته باشه یعنی دقیق مثل این باشه. کسی سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟
افزونه ای همانند این افزونه - mal2moh - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ صبح من دیدم خواهش میکنم اگه کسی داره این قابلیت رو به ما هم بگه افزونه ای همانند این افزونه - سعید حمزه زاده - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ عصر این قابلیت خاصی نیست که دوست عزیز! مطالب رو بصورت لیست نمایش داده! هر یک از سطوح دوره هم در اصل همون نام مجموعه هست!!! یا علی افزونه ای همانند این افزونه - mal2moh - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ عصر ببینید اول افزونه اش چیه ؟ دوم وقتی از داپ داون انتخاب می کنیم آزاکس در پایینش نشون میده چکار باید بکنم ؟ افزونه ای همانند این افزونه - سعید حمزه زاده - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ عصر در مورد افزونه باید عرض کنم این سایت با جوملا نیست عزیزم با دروپال طراحی شده افزونه ای همانند این افزونه - mal2moh - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ عصر من برای جوملا هم دیدم در اینجا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اما اونی که دوستان دمو دادن آژاکس تغییر میده لظفا روش و راه رو بفرمائید |