![]() |
|
درخواست ماژول اسکرول عمودی عنوان مطالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست ماژول اسکرول عمودی عنوان مطالب (/thread-10950.html) |
درخواست ماژول اسکرول عمودی عنوان مطالب - sheri6363 - ۹-۱-۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ عصر با سلام خدمت همه ی دوستان من برای k2 و یا خود جوملا 2.5 یه ماژول نیاز دارم که بتونه عناوین مطالب یک مجموعه ی خاص رو بصورت اسکرول عمودی نشون بده چیزی دقیقا مثل بخش خبر این سایت mci.ir ممنون میشم دوستانی که آشنایی دارند یا چیزی سراغ دارند کمک کنند خیلی خیلی ممنونم سپاس درخواست ماژول اسکرول عمودی عنوان مطالب - احمد ميرزايي - ۹-۱-۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ عصر ببين اين به دردت ميخوره؟؟؟؟ درخواست ماژول اسکرول عمودی عنوان مطالب - sheri6363 - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ صبح آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟؟ جناب میرزایی دست شما درد نکنه ولی این یه کاری دیگه می کنه که قبلا دنبالش بودم الان دنبال این هستم بخش خبر این سایت رو ببینید چه جوری عناوین اخبارش میره بالا وقتی روش میری وایمیسته وقتی روش کلیک می کنی صفحه ی مطلب رو برات میاره بخش خبر گوشه سمت راست بالا mci.ir باز هم ممنون درخواست ماژول اسکرول عمودی عنوان مطالب - Zhyar - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ عصر درود میتونید از گلوبال نیوز استفاده کنید من در صفحه اصلی این وب سه جا ازش استفاده کردم. اخبار وسط - مقالات(پایین)- کتابخانه(پایین) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست ماژول اسکرول عمودی عنوان مطالب - farzadbjj - ۹-۹-۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ صبح سلام دوست عزیز خوب ممنون میشم این ماژول را قرار دهید RE: درخواست ماژول اسکرول عمودی عنوان مطالب - mahan - ۹-۹-۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ عصر درود بر شما دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: درخواست ماژول اسکرول عمودی عنوان مطالب - eliarad - ۲-۱۲-۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ عصر سلام دوستان ، من به یه ماژول شبیه گلوبال نیوز احتیاج دارم ولی حتما از k2 ، پشتیبانی کنه ، هر چی کشتم چیزی پیدا نکردم ، میشه یه ماژول بهم معرفی کنید سلام دوستان من به یه ماژول شبیه گلوبال نیوز احتیاج دارم ولی حتما از k2 پشتیبانی کنه ، هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ، میشه یه ماژول بهم معرفی کنید |