![]() |
|
نیاز به مشاور و پشتیبان از وبسایت جوملایی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نیاز به مشاور و پشتیبان از وبسایت جوملایی (/thread-10882.html) |
نیاز به مشاور و پشتیبان از وبسایت جوملایی - raminv - ۴-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ عصر سلام من به مشاور و پشتیبان مسلط و حرفه ای برای وبسایت جوملایی نیاز دارم مشکلات من مربوط به بهینه سازی وبسایت و راهنمایی جهت رفع مشکلات در طول زمان است raminvafatabar@gmail.com نیاز به مشاور و پشتیبان از وبسایت جوملایی - Zhyar - ۵-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ صبح درود دوست عزیز میتونید مشکلات رو همینجا مطرح کنید و به نتیجه برسید از این اجمن هم میتونید استفاده کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: نیاز به مشاور و پشتیبان از وبسایت جوملایی - raminv - ۵-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ صبح (۵-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ صبح)Zhyar نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سپاسگزارم ، اما من نیاز به یک مشاور مسلط و در دسترس دارم از فرومها برای رفع نیازهای اولیه نتیجه گرفته ام |