![]() |
|
بیشترین بازدید ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بیشترین بازدید ها (/thread-10874.html) |
بیشترین بازدید ها - rahva - ۳-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ صبح با عرض سلام من میخواسم ببین چهجوری میشه ماژول«بیشترین بازدید ها» که به نام رو چهجوری میشه کاری کرد که بیشتر بازدید روز و هفته رو نشون بده و دیگه افزونه دیگه ای نصب نکرد منظورم اینکه از مازول خود mod_mostreadاستفاده کنم لازم به ذکر است من جستجو بسیار کردم ولی ماژول بدردبخوری پیدا نکردم . میخوام شبیه عکس فوق باشه روز و هفته بیشترین بازدید ها - rahva - ۴-۱-۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ صبح یکی جواب ما رو بده ایا راهکاری هست بیشترین بازدید ها - سعید حمزه زاده - ۴-۱-۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ صبح خب با این کارتون میخواید یک افزونه بنویسید!!! خب نوشته شده و میتونید ازش استفاده کنید یا علی بیشترین بازدید ها - rahva - ۴-۱-۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ صبح سعید جان منظور بنده مازول اصلی خود جوملا هست که یکی از دوستان میگفت میشه با دست کاری و ویرایش کاری کرد که بیشترین خبر روزانه و هفته ای نمایش داده بشه بنده الان از مازول mod_filterednews که اقا رضا معرفی کردند استفاده میکنم ولی فکر کنم بدرد این کار نمیخوره و خیلی باید تنظیمات رو بشه تا نمایش اوکی بشه و اگر حضرتعالی بهتراز این را سراغ دارید لطف کنید برای سایت خبریم میخوام بیشترین بازدید ها - rahva - ۹-۱-۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ صبح اقا گویا هنوزم ماژول خاصی برای سایت خبری موجود نیست میشه یکی از دوستانلطف کنه اموزش کار با این ماژول رو دقیق توضیح بده mod_filterednews |