![]() |
|
درخواست افزونه نمایش فیلم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه نمایش فیلم (/thread-10846.html) |
درخواست افزونه نمایش فیلم - ehsan6889 - ۲۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ عصر سلام خسته نباشید ;) عیدتون مبارک یه افزونه برا نمایش فیلم میخاستم لطفا یه افزونه ای معرفی کنید که خودتون باهاش کار کرده باشین اخه چند وقتی هس دارم دنبال میگردم هرکسی چیزی معرفی کرده اما کسی پاسخگوی مشکلاش نیس <_< تشکر :) درخواست افزونه نمایش فیلم - سعید حمزه زاده - ۲۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ عصر شما چطور چند وقت هست دنبال میگردید و کسی پاسخگو نبوده وقتی این اولین پست شما در انجمن هست؟! میتونید از کامپوننت allvideoshare استفاده نمایید یا علی درخواست افزونه نمایش فیلم - ehsan6889 - ۲۹-۱۲-۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ عصر نه آقا سو تفاهم نشه ![]() منظورم خیلی کلی بود! من ازین کامپوننت استفاده کردم وقتی بصورت لینک مستقیم میذاری تا میخاد نمایش بده این پیغامو میذاره: Netstream.play.Stream not found |