![]() |
|
مشکل در نصب دوباره ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در نصب دوباره ماژول (/thread-10781.html) |
مشکل در نصب دوباره ماژول - kingofchista - ۲۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ عصر سلام دوستان من از جولا 2.5 استفتده می کنم و وقتی که یه ماژول رو حذف می کنم و دوباره می خوام همون ماژول رو که از جای دیگه گرفتم نصب کنم با موفقیت ماژول جدید نصب می شه ولی توی قسمت ماژول ها نمایش داده نمی شه!!!!! مشکل در نصب دوباره ماژول - Pourdaryaei - ۲۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ عصر بعضي از ماژولها بطور پيشفرض نمايش داده نميشند و شما بايد از دكمه هاي بالا ( جديد ) رو بزنيد و ماژول مورد رو انتخاب كنيد RE: مشکل در نصب دوباره ماژول - kingofchista - ۲۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ عصر (۲۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ عصر)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با همه ی این ماژول ها تقریباً این مشکل رو دارم مثل bt login!!!!! |