![]() |
|
فراموش كردن رمز ورود - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فراموش كردن رمز ورود (/thread-10767.html) |
فراموش كردن رمز ورود - raminkho - ۲۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ عصر با سلام دوستان من رمز ورود به RS firewall را فراموش كردم راهي است پيدا كنم يكبار انرا هم از هاست و هم مديريت حذف و دوباره نصب كردم ولي باز با رمز قبلي نصب ميشه فراموش كردن رمز ورود - mahan - ۲۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ عصر درود بر شما آیا اطلاعات دیتا بیس را هم حذف کرده اید؟ برای حذف کامل آن باید در دیتابیس هم جداول باقی ماده را پاک کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: فراموش كردن رمز ورود - raminkho - ۲۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ عصر ممنون از شما دوست عزيز براي حذف از ديتا بيس بايد از my databese وارد شوم ايا بايد وارد phpMyAdmin و از logine انجام بدم فراموش كردن رمز ورود - rezaetemadi - ۲۲-۱۲-۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ عصر هر وقت درست شد به من هم بگوئید چون من همین مشکل را دارم RE: فراموش كردن رمز ورود - raminkho - ۲۲-۱۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ عصر چشم دوست عزيز فراموش كردن رمز ورود - mahan - ۲۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ عصر درود بر شما از phpMyAdmin اقدام کنید و جداولی که مربوط به افزونه است را پیدا و حذف کنید و دوباره افزونه خود را مجددا نصب کنید. برای اطمینان بیشتر بک آپ فراموش نشود شاد باشید و شادی بخش دیگران |