![]() |
|
فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم (/thread-10733.html) |
فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم - rezaetemadi - ۲۰-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ صبح سلام دوستان با فایروال رمز عبور گذاشتم ولی یادم رفت باید چه کنم ؟ فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم - rezaetemadi - ۲۲-۱۲-۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ عصر دوستان چه کنم ؟ فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم - rezaetemadi - ۲۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ صبح دوستان کسی نمی داند باید چه کنم ؟ فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم - Reza Ganji - ۲۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ صبح منظورتون آر اس فایروال است ؟ لطفا کامل و دقیق توضیح دهید. فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم - rezaetemadi - ۲۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ صبح من با کامپوننت فایروال رمز گذاشتم حالا رمز یادم رفت فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم - سعید حمزه زاده - ۲۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ عصر فکر میکنم از طریق phpmyadmin بتونید رمز رو تغییر بدید یا علی فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم - rezaetemadi - ۲۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۴۶ عصر نقل قول: فکر میکنم از طریق phpmyadmin بتونید رمز رو تغییر بدیداز کدام قسمتش فراموشی رمز عبوری که با فایروال گذاشتم - سعید حمزه زاده - ۲۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ عصر از جداول مربوط به افزونه دیگه! |