![]() |
|
ماژول تب ساز مطالب ناجی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: ماژول های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-67.html) +---- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-69.html) +---- موضوع: ماژول تب ساز مطالب ناجی (/thread-10709.html) |
ماژول تب ساز مطالب ناجی - baradar - ۱۹-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ صبح سلام با استفاده از ماژول زیر می توانید مطالب یک مجموعه را به صورت تب نمایش دهید همچنین با استفاده از تنظیمات این ماژول و 23 استایل موجود در آن می توانید آن را برای وب سایت خود سفارشی سازی نمایید ماژول تب ساز مطالب ناجی - mal2moh - ۱۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ صبح لطفا نسخه جوملا و دمو هم قرار بدین ماژول تب ساز مطالب ناجی - baradar - ۱۹-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ عصر سلام نسخه جوملا که معلومه داخل قسمت ماژول جوملا 3 قرار دادم ولی میتونید به احتمال 99% روی جوملا 2.5 هم نصب نمایید از بابت دمو هم چون همه ماژولها را خودم طراحی کردم دیگه فرصت نکردم روی وب قرار بدم و فقط تصویرش را که روی لوکال تست کردم گذاشتم موفق و شاد باشید RE: ماژول تب ساز مطالب ناجی - tarenoco - ۲۶-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ عصر اگد ممکنه دمو قرار بدید |