![]() |
|
مشکل در پیدا کردن فایل html سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در پیدا کردن فایل html سایت (/thread-10638.html) |
مشکل در پیدا کردن فایل html سایت - rasooli.m - ۱۵-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ عصر سلام من میخوام یه کد شناسایی از گوگل برای ماژول جستجو از سایتش بگیرم که مراحل زیر رو عنوان میکنه: It's simple - just copy and paste this code. Copy the code below and paste it into your webpage's HTML. A search box will appear on that page instantly! When you do a search, you'll see results from the sites your page links to. کد html سایت کجا قرار داره؟ تو کدوم مسیر؟ کدوم فایل رو باید باز کنم؟ جوملای من 1.5 و پنلم دایرکت ادمین هست. ممنون میشم راهنماییم کنید مشکل در پیدا کردن فایل html سایت - Zhyar - ۱۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ صبح درود برشما اکثر اوقات که یه کد رو از یه جا میگیریم و در وبمون قرار میدیم در فایل index.php میذاریمش گاهی هم یه ماژول اچ تی ام ال سفارشی ایجاد میکنیم در قسمت ماژول ها و کد رو درش میذاریم و انتشارش میدیم حالا شما این کارا رو انجام بدید اگه نهایتا درست نبود برگردونید به حالت اول
مشکل در پیدا کردن فایل html سایت - Reza Ganji - ۱۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ صبح توسط افزونه های مانند jumi یا سورسر این کد رو میتونید در موقعیت دلخواه منتشر کنید.البته بهتر است ابتدا ماژول اچ تی ام ال سفارشی رو تست کنید. |