![]() |
|
قالب kunena - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: قالب kunena (/thread-10627.html) صفحهها: 1 2 |
قالب kunena - mohsen_shah - ۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ عصر سلام به دوستان خوب من دونبال قالبهای فارسی انجمن کنانا هستم کسی جایی سراغ داره که به رایگان برای دانلود گذاشته باشن؟ قالب kunana - mahan - ۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ عصر درود بر شما دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قالب kunana - mohsen_shah - ۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ عصر ممنون ولی اینجا گفته که قالب تجاری هست (۱۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ صبح)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آیا برای سایتم مشکلی پیش نمیاد؟ قالب kunena - Reza Ganji - ۱۵-۱۲-۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ صبح لینک های زیر رو ببینید اگر خوشتون اومد دانلود کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قالب kunena - mohsen_shah - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ عصر دستتون درد نکنه اقای کنجی ولی من یه سوال دارم این قالبی که آقای Pourdaryaei معرفی کردن برام مشکلی پیش میاره چون تجاری هست؟ اصلا جواب میده رو جوملا1.5؟ قالب kunena - Pourdaryaei - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ عصر قالب ربطی به نسخه جوملاتون نداره ، روی کیوننا نصب میشه ؛ اگر کیوننا 2 رو روی جوملای 1.5 نصب کردید پس قالب هیچ مشکلی براتون بوجود نمیاره ... راحت استفاده کنید قالب kunena - mohsen_shah - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ عصر نه kunana من 2 نیست مال من 1.5 هستش ورژن 2 رو هم فارسی کردن میتونم دانلود کنم؟ قالب kunena - Pourdaryaei - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ عصر توصیه میکنم هرچه سریعتر انجمن خودتون رو آپدیت کنید قالب kunena - mohsen_shah - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ عصر میشه راهنماییم کنید که چطوری اپدیت کنم؟ قالب kunena - Pourdaryaei - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ عصر اول از همه از وبسایتون نسخه پشتیبان بگیرید . بعد کیوننای جدید رو دانلود کنید و مثل بقیه افزونه ها نصب کنید ، خودش مراحل بروزرسانی رو نمایش میده ، براحتی انجام میشه زبان فارسیش رو هم میتونی از وبسایت Transifex.net جستجو و دریافت کنی |