![]() |
|
ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز (/thread-10618.html) |
ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - eskafild - ۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ صبح سلام من می خواستم یک فیلد جدید رو روی گلوبال نیوز ایجاد کنم بصورتی که از metadesc ، بخونه برای این کار چه کاری باید بکنم؟ ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - eskafild - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ صبح کسی برای کمک نبود؟
ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - Zhyar - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ صبح درود برشما من متوجه منظورتون نشدم ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - eskafild - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ صبح من می خوای برای گلوبال نیوز یک روتیتر بسازم برای اینکار نیاز دارم به شناسوندن یک مورد جدید (یک فیلد جدید) که روتیتر رواز جدول پی اچ پی مای ادمین در مطالب از گزینه ی metadesc بخونه چطور می تونم این کار رو کنم؟ ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - سعید حمزه زاده - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ عصر بنده در سایت teatreshahr.ir/fa از همین ماژول استفاده کردم البته در هسته جوملا یک فیلد روتیتر ایجاد کردم برای مطالب، سپس با تغییر در ماژول گلوبال نیوز، تگ GN_subtitle رو نیز براش تعریف کردم باید کد نویسی php بلد باشید دوست عزیزم یا علی ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - eskafild - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ عصر نمیشه بگید چه کدی براش تو گلوبال نیوز زدید؟
ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - سعید حمزه زاده - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ عصر عرض کردم که، فقط یک کد نیست، در هسته جوملا دستکاری و بعد در سورس اصلی گلوبال نیوز تغییر ایجاد کردم البته منظورم از تغییر، کدنویسی هست ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - eskafild - ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ عصر من فیلد رو دارم از هسته! فقط مونده گلوبالش! نمیشه گلوبالتون رو پیوست کنید یا کدی که زدید رو بدید؟
ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - eskafild - ۱۸-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ صبح کسی از دوستان تمایلی برای کمک کردن نداره؟
ایجاد فیلد جدید در گلوبال نیوز - سعید حمزه زاده - ۱۸-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ صبح دوست عزیز تغییر در افزونه، مثل تغییر در اندازه فونت قالب نیست اگر خواستید میتونید در پیام خصوصی درخواست بدید براتون انجام بشه موفق باشید |