![]() |
|
رفع مشکل نمایش تاریخ در rsticket pro جوملا 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: رفع مشکل نمایش تاریخ در rsticket pro جوملا 2.5 (/thread-10580.html) |
رفع مشکل نمایش تاریخ در rsticket pro جوملا 2.5 - mal2moh - ۱۲-۱۲-۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ صبح سلام دوستان همت کنین مشکل این نمایش rsticker pro جوملا 2.5 رو حل کنیم که تاریخ رو l, d F Y H:i نشون میده ممنون رفع مشکل نمایش تاریخ در rsticket pro جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ صبح همت کنیم نداره باید یه برنامه نویس آشنا به پی اچ پی روش کار کنه.من فکر میکنم اگر کسی بتونه هزینه کنه و بهینش کنه میتونه از فروش اون درآمد مناسبی هم داشته باشه بشرطی که درست بهینه کنه. رفع مشکل نمایش تاریخ در rsticket pro جوملا 2.5 - mal2moh - ۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ صبح جناب گنجی من با سایتش صحبت کردم این مشکلی که داره از روی عمد هست و در ایران این اتفاق افتاده توی سایت ها دارن می فروشنش و جالب اینکه نوشتن توی نسخه اصلی این مشکل رو نداره !!! رفع مشکل نمایش تاریخ در rsticket pro جوملا 2.5 - mal2moh - ۱۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ صبح سلام من مشکل رو پیدا کردم تیمی که فارسیش کرده اونو با ionCube Loader کد کرده و واسه همین مشکل پیدا کرده من نسخه اصلی رو گیر آوردم و توی اون مشکلی نداره تاریخ فقط باید شمسی بشه کسی از دوستان هست زخمتشو بکشه ؟ رفع مشکل نمایش تاریخ در rsticket pro جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۱۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ صبح اون مشکل پیدا نکرده و کد شده برای اینکه نتونید رو سایت دیگه ای استفاده کنید یا از کدها استفاده کنیدو برای راحتی میتونید سفارش بدید براتون شمسی کنند و همیشه استفاده کنید. میتونید در سایت برنامه جوم به یک برنامه نویس سفارش بدید. |