پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
پلاگین افزودن بخش و مجموعه ها به صورت گروهی و سریع با obMassSecCat - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html)
+---- انجمن: پلاگین های جوملا 1.5 (/forum-15.html)
+----- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 1.5 (/forum-16.html)
+----- موضوع: پلاگین افزودن بخش و مجموعه ها به صورت گروهی و سریع با obMassSecCat (/thread-105.html)

پلاگین افزودن بخش و مجموعه ها به صورت گروهی و سریع با obMassSecCat - Reza Ganji - ۲۷-۹-۱۳۸۹ ۰۱:۵۹ صبح

با سلام و درود
پلاگینی که امروز میخوام به شما معرفی کنم یک پلاگین ساده و کاربردی است که توسط خودم هم فارسی شده
توسط این پلاگین شما میتوانید بخش ها و مجموعه های مورد نظر خودتون رو به راحتی و به صورت گروهی ایجاد کنید.بعد از نصب یک دکمه به مدیریت بخش ها و مجموعه ها اضافه میشه و با کلیک بر روی اون میتونید اطلاعات مورد نیاز افزونه را وارد کنید تا بخش یا مجموعه های مورد نظرتون به سرعت ساخته و اضافه بشن.
لطفا به تصاویر نمونه برای طرز ورود اطلاعات توجه کنید.

[تصویر:  1292597868_1_6e0e67feca.jpg]

[تصویر:  1292597915_1_15e6db822d.jpg]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: پلاگین افزودن بخش و مجموعه ها به صورت گروهی و سریع با obMassSecCat - صدرا حسابی - ۱۰-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ صبح

سلام
این افزونه در ابتدا خیلی به نظرم کارم رو سریع تر می کرد و راه مینداخت و خوب بود! ولی الان پشیمونم چون خیلی وقتم گرفت!
من با این افزونه برای چند تا از بخشام هر کدوم 20-30 تا زیر مجموعه ساختم و کارام داشت خوب پیش می رفت، بعد هنگام پست مطلب دیدم هنگامی که یک بخش رو انتخاب می کنیم مجموعه هاش در اسکرول جلوش نمایش داده نمی شند و حتی بدون مجموعه هم می زنم فایده نداره و نمی شه مطلب پست کرد! یه بک آپ گرفتم و تمام پلاگین ها و کامپوننت ها و ماژول ها رو پاک کردم و بازم دیدم این مشکل پابرجاس! بعد رفتم سراغ دیتابیس و موارد لازم رو تو یه جوملای تازه کپی کردم و دیدم باز مشکل برطرف نشده! با ریپیر کردن جداول دیتابیسم مشکل حل نشد، بعد زمانی که تو قسمت مجموعه ها از طریق دیتابس رفتم یه نکته ای توجهم رو جلب کرد، که تعداد زیادی از مجموعه ها که مخصوص یه بخشن اسم مستعار یکسان دارن! تازه فهمیدم مشکل از کجاس و دستی اسم مستعار هر کدوم از مجموعه هارو اختصاصی کردم و مشکل حل شد!
من تو توضیحات پلاگینم نگاه کردم فقط می شه نام و توضیحات رو نوشت هنگامی که به صورت کلی مجموعه یا بخش تولید می کنیم.
پس اگه از این پلاگین استفاده کردید نام مستعارهارو حتما به صورت دستی بعدش درست کنید.

RE: پلاگین افزودن بخش و مجموعه ها به صورت گروهی و سریع با obMassSecCat - احسان افشاری - ۱۰-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ صبح

سلام
من هم قبلا با این مشکل برخورده بودم و مطرح کرده بودم و دلیلش رو هم گفته بودم
البته با این افزونه فقط در یک صورت می توانید کار کنید و به نظرم بدک نیست
آن هم اینکه مجموعه ها و بخش ها را یکی یکی اضافه کنید
یعنی یک مجموعه یا بخش بسازید ، پنجره را ببندید و دوباره بسازید....
بابت اطلاع رسانی دوباره متشکرم
من هم مثل شما خیلی وقت معطل بودم اما مثل شما بک آپ نگرفتم و مجبور شدم تمامی مطالب را دوباره اضافه کنم....
دیگه خودتون فکرش رو بکنید چقدر وقتم را گرفت...

RE: پلاگین افزودن بخش و مجموعه ها به صورت گروهی و سریع با obMassSecCat - Mojtaba Pordel - ۱۰-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ صبح

سلام
براي ايجاد بخش، گروه و مطالب به صورت گروهي ميشه از كامپوننت هاي OSContent ، masscontent و Quickcontent استفاده كرد. خيلي راحت تره كارشون.
OSContent خيلي عاليه. اما فقط نسخه جوملا 1.7 رو داره

RE: پلاگین افزودن بخش و مجموعه ها به صورت گروهی و سریع با obMassSecCat - احسان افشاری - ۱۰-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ عصر

خیلی متشکرم
اگه امکانش هست این کامپوننت ها رو هم در یک موضوع بذارید ، به شدت ممنون میشم!Rose