![]() |
|
کامپوننت sobi2 برای joomla2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: کامپوننت sobi2 برای joomla2.5 (/thread-10470.html) |
کامپوننت sobi2 برای joomla2.5 - azam_a - ۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ عصر با سلام، من کامپوننت سوبی رو برای جوملا 2.5 احتیاج دارم، هرچی گشتم نیست!
از دوستان خواهش میکنم اگر لینک دانلودش رو دارند بهم معرفی کنند یا یه کامپوننت دایرکتوری ساز مثه سوبی معرفی کنند، کی2 استفاده کردم ، ولی میخوام که برای نمایش شاخه و زیرشاخه ها به کاربر دقیقا حالت ماژول سوبی رو داشته باشه. کامپوننت sobi2 برای joomla2.5 - Pourdaryaei - ۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ عصر كامپوننت سوبي رو ميتوني از خود سايتش بگيري . به فارسي هم ترجمه شده RE: کامپوننت sobi2 برای joomla2.5 - aryya - ۱۲-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ صبح دوست عزیز سوبی 2 برای جوملا 2.5 اصلا موجود نیست و باید از سوبی پرو استفاده کنی ، خیلی دقیقتر و بهترهاز سوبی 2 RE: کامپوننت sobi2 برای joomla2.5 - سعید حمزه زاده - ۱۲-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یا علی |