![]() |
|
کاهش فاصله اسلاید شو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کاهش فاصله اسلاید شو (/thread-10453.html) |
کاهش فاصله اسلاید شو - jalaladdin - ۵-۱۲-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ صبح چگونه فاصله اسلاید شو ازنوار منو کم کنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاهش فاصله اسلاید شو - مرتضی محمدجانی - ۵-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ صبح بروید به فایل layout.css خط 299 مقداری padding برابر 0 قرار دهید مانند زیر کد: padding: 0;
کاهش فاصله اسلاید شو - jalaladdin - ۵-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ عصر چه تغییراتی در کد css بدم که اسلاید شو به نوار منو بچسبه کاهش فاصله اسلاید شو - jalaladdin - ۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ صبح لطفا راهنمای کنید کاهش فاصله اسلاید شو - Reza Ganji - ۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ صبح تعداد منوهاتون رو یکی کم کنید درست میشه احتمالا ! الان اون منو پیوندها اومده زیر منو بالا قرار گرفته چون حجم منو بالا پر شده. اون رو بردارید اگر ردیف نشد اعلام کنید من یا دیگر دوستان براتون بررسی کنیم. کاهش فاصله اسلاید شو - jalaladdin - ۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ عصر من به منوهای فونت ایران نستعلیق اضافه کردم اما ابتدای لود شدن وب سایت ان منوی پیوندها پایین می افته بعد درست میشه الان من روی سیستم مشکلی از ان نظر نمیبینم تمامی منوها در یک ردیف نمایش میده کاهش فاصله اسلاید شو - Reza Ganji - ۶-۱۲-۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ عصر براي من درست نمايش داده نميشد.من با تبلت آنلاينم بعد از ظهر نگاه ميکنم.اگر از فونت فيس استفاده کرده باشيد خوب نبايد مشکلي وجود داشته باشه کاهش فاصله اسلاید شو - hoomanb - ۷-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ صبح سلام در خط 32 فایل menus.css کلاس زیر را اصلاح کنید کد: .horiznav {در خط 246 هم کلاس زیر را اصلاح کنید کد: span.yjm_has_none span.yjm_title { |