![]() |
|
چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی (/thread-10408.html) صفحهها: 1 2 |
چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - سعید حمزه نژاد - ۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ عصر سلام. چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی؟ اخه ادرس خیلی از صفحاتم عوض شده و الان اونا 404 شدن.میخوام به صفحه اصلی هدایت بشن. چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - aaamin - ۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ صبح سلام از افزونه اي كه براي سئو هست استفاده كنيد كامپوننت sh404SEF چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - Reza Ganji - ۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ صبح استفاده از این افزونه دردسرهایی هم خواهد داشت.میتوان توسط کدهای اچ تی اکسز ارور 404 را ریدایرکت کرد به صفحه دلخواه چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - farjadp - ۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ صبح با درود اگر از سی پنل استفاده می کنید می توانید در قسمتError pages و ارور شماره 404 این مشکل را برطرف نمایید کافیست به جای کدهای موجود از کدهای رایج یدایرکت استفاده نمایید چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - سعید حمزه نژاد - ۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ صبح جناب گنجی این کدی که میگید چیه؟ میشه لطف کنید همینجا بذاریدش؟ چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - سعید حمزه نژاد - ۴-۱۲-۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ صبح کسی این کد رو نداره؟ و اینکه کد رو باید تو کدوم قسمت قالب بریزم؟نو index.php? چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - hoomanb - ۴-۱۲-۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ عصر سلام فایل زیر را باز کنید \templates\system\error.php بعد از کد زیر کد: defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );joomla 1.5: کد: if (($this->error->code) == '404') {joomla 2.5: کد: if (($this->error->getCode()) == '404') {چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - سعید حمزه نژاد - ۴-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ عصر ممنون.ولی فایل eror log من پسوندش پی اچ پی نیست اصلا پسوندی نداره. همچنین وقتی با دریم ویور بازش میکنم کلی کد داخلشه و اصلا همچین کدی موجود نیست! خودم میتونم یه eror log بسازمو ویرایشش کنم؟ چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - hoomanb - ۴-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ عصر حرفی از log زده نشد که دنبال چنین فایلی میگردید در مسیری که جوملا را نصب کردید بروید و سپس به مسیر زیر templates\system\error.php چه کدی به قالب اضاف کنم تا وقتی با 404 مواجه میشه برگرده به صفحه اصلی - سعید حمزه نژاد - ۴-۱۲-۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ عصر ممنون.اما هیچ اثری نداشت.دقیقا کد رو تو همون محل و همونجایی که گفتید ریختم. |