![]() |
|
غیر فعال کردن لینک ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: غیر فعال کردن لینک ها (/thread-10386.html) |
غیر فعال کردن لینک ها - virtual - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ صبح سلام دوستان من میخوام این لینک هایی رو که تو منو بالایی سایت هستند رو غیرفعال کنم یعنی با کلیک کردن روش هیچ اتفاقی نیفته چون دیگه واقعا نمیدونم باید براشون چی بزارم تو عکس مشخصه کردم فقط میخوام زیر منو ها لینک دار باشن [attachment=5751] RE: غیر فعال کردن لینک ها - Zhyar - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ صبح درود باید نوع رو آدرس خارجی و لینک رو شارپ بذارید طبق عکس زیر اقدام کنید [attachment=5753] غیر فعال کردن لینک ها - zard - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ صبح جواب جناب ژیار درسته ولی می تونید نوع آیتم آرشیو صوت رو جداکننده متن هم بزارید غیر فعال کردن لینک ها - virtual - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ صبح میشه کمی کامل تر توضیح بدید؟ غیر فعال کردن لینک ها - Zhyar - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ صبح دوست عزیز شما طبق اون عکس که گذاشتم براتون عمل کنید نیاز به توضیحات بیشتری نیست خیلی ساده س
غیر فعال کردن لینک ها - crystali - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ عصر توضيحات جناب ژيار مكفيه و كامل |