![]() |
|
پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! (/thread-10381.html) |
پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - rezaetemadi - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ صبح سلام دوستان صفحه زیر را نگاه کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آن پیغام بالای سایت برای چی است ! در مابقی صفحات نیست ! خودتان هم تست بزنید فقط در صفحات مجموعه سیستم پرسش و پاسخ است پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - سعید حمزه زاده - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ صبح مشکل از کامپوننت com_easydiscuss هست. یا علی پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - rezaetemadi - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ صبح خوب چی کار باید بکنم تا درست شود پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - rezaetemadi - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ عصر ![]() ![]() دوستان عزیز چطوری می تونم مشکل را حل کنم؟ پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - crystali - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ عصر دوست عزيز مشكل از اين كامپوننت هستش com_easydiscuss شما يا غيرفعالش كنيد يا ورژن سالمش رو نصب كنيد پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - rezaetemadi - ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ عصر ورژن سالم ؟ من از سافت آرچیو دانلود کردم ! شما ورژن سالمش را دارید ؟ پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - Reza Ganji - ۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ صبح در تنظیمات کلی نمایش پیام های خطا رو روی هیچ بگذارید.اگر مشکلی در کارکرد افزونه ندارید اینکار رو انجام دهید. نمایش پیام های خطا در جوملا باید خاموش باشد که احتمالا روی سرور شما روشن است. پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - rezaetemadi - ۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ صبح نقل قول: نمایش پیام های خطا در جوملا باید خاموش باشد که احتمالا روی سرور شما روشن است.یعنی به مدیر سرور باید بگویم ! پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - Reza Ganji - ۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ عصر اگر مايل بوديد ميتونيد به مدير سرور بگيد.ضمن اينکه ميتونيد براحتي در تنظيمات کلي نمايش خطارو برروي هيچ قرار دهيد پیغام خطا در بالای سایت ! فقط در این صفحه ! - rezaetemadi - ۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ عصر درست شد ممنون و تشکر همانند همیشه ! |