![]() |
|
درخواست کامپوننت چک کننده ی کد شارژ ایرانسل - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست کامپوننت چک کننده ی کد شارژ ایرانسل (/thread-10338.html) |
درخواست کامپوننت چک کننده ی کد شارژ ایرانسل - samanarasteh - ۲۸-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ صبح دوستان گرامی و قصد راه اندازی یک سایت جوملایی دارم که در ان کاربران در ازای وارد نمودن کد شارژ ایرانسل خدماتی دریافت نمایند ، در واقع به جای وجه یا واریز به حساب قصد دارم از کاربران و مشتریان کد شارژ دریافت کنم ، آیا کامپوننتی هست که صحت کد را تایید نماید یا از دوستان کسی توانایی نوشتن این مورد را دارد ؟ با تشکر درخواست کامپوننت چک کننده ی کد شارژ ایرانسل - Reza Ganji - ۲۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ صبح میتونید یک فرم بسازید و کاربران اطلاعات رو برای شما ارسال کنند و بعد از صحت کارت شارژ براشون اکانتشون رو ارسال کنید. فرم سازهایی مانند آر اس فرم و بریزینگ فرم جزو بهترین ها هستند و میتونید استفاده کنید. درخواست کامپوننت چک کننده ی کد شارژ ایرانسل - Zhyar - ۲۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ صبح بعید میدونم بشه بصورت اتومات فهمید که کد شارژ درسته یانه مگه اینکه با اپراتورها صحبت کنید که چطور میشه بدون وارد کردن کد درگوشی از صحت آن آگاه شد... |