![]() |
|
ماژول جوملا :: تب ساز بسيار كاربردي ZT Tabs - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: ماژول جوملا :: تب ساز بسيار كاربردي ZT Tabs (/thread-1033.html) |
ماژول جوملا :: تب ساز بسيار كاربردي ZT Tabs - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ عصر ![]() ![]() سلام و درود ماژول تب ساز يكي از زيباترين ماژول هاي تب ساز جوملا ميباشد كه داراي قابليت هاي مناسبي ميباشد. برخي از خصوصيات: سازگار با جوملا 2.5 پيكر بندي تب ها براي نمايش مطالب مجموعه ها يا ماژول هاي هر موقعيت داراي استايل هاي مختلف طراحي شده با css سازگاري با مرورگرهاي مدرن مانند IE7+, Firefox 2+, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5 ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ماژول جوملا 1.6 :: تب ساز بسيار كاربردي ZT Tabs - shoeibimajid - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ عصر با سلام
نصب کردم و چند تا مجموعه تب گذاشتم تو سایت متاسفانه مطالب رو نمیاره.عناوین تبها رو آورده ولی داخلش مطالب رو نمیاره. اگه 3 گروه رو غیر فعال کنم.یکیش برای یکیش کامل میاره ولی وقتی حتی 2 مجموعه تب (یا همون 2 تا ماژول)فعال میکنم نشون نمیده. مشکل از چی میتونه باشه؟ روی 1.5 و 2.5 هم امتحان کردم همینطوریه عکسش رو پیوست کردم ممنون ماژول جوملا :: تب ساز بسيار كاربردي ZT Tabs - mina123 - ۷-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ صبح با سلام و تشکر دستتون درد نکنه به خاطر ماژول به این خوبی چون من خیلی دنبال تب ساز گشتم و چندتا هم نصب کردم این همونی هست که میخوام فقط یه مشکل دارم: اونم اینکه تو سایت من 3تا تب دارم که تو هرکدوم ماژولیو فراخونی کردم که مطالب یک مجموعه خاص رو لیست کنه حالا تب اول مثلا 3تا مطلب داره و تب آخر 2تا توتب اول و دوم 2تا مطلب اولش لینک میشه به 2تا مطالب تب آخر ینی یه جورایی لینک مطالب تب آخر رو حساب میکنه فقط امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم لطفا کمکم کنید آدرس سایت: banooo.ir/index.php |