![]() |
|
مشکل در فراخوانی استایل قسمت انگلیسی سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در فراخوانی استایل قسمت انگلیسی سایت (/thread-10292.html) |
مشکل در فراخوانی استایل قسمت انگلیسی سایت - Sanehia - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ عصر سلام دوستان من با استفاده joomfish برای سایتم قسمت انگلیسی درست کردم و زمانی که EN رو میزنم قسمت انگلیسی باز میشود . منتها مشکلم اینجاس که میخواهم استایل بخش انگلیسی با فارسی متفاوت بوده و انگلیسی LTR باشه . طبق یک آموزش پیش رفتم و کد : کد: <?php if($this->direction == 'rtl') : ?>ممنون میشم در اینباره راهنماییم کنید . مشکل در فراخوانی استایل قسمت انگلیسی سایت - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ عصر فایل template-rtl.css رو به قالبتون شناسوندید؟! آدرسشو چک کردید درست باشه؟ RE: مشکل در فراخوانی استایل قسمت انگلیسی سایت - Sanehia - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ عصر (۲۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ عصر)سعید حمزه زاده نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله دوست عزیز ، این تکه کد را وارد کردم : کد: <?php if($this->direction == 'rtl') : ?>مشکل در فراخوانی استایل قسمت انگلیسی سایت - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ عصر دمو قرار بدید لطفا |