![]() |
|
نظر سنجی در خصوص این سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نظر سنجی در خصوص این سایت (/thread-10266.html) صفحهها: 1 2 |
نظر سنجی در خصوص این سایت - mal2moh - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ صبح سلام کار این سایت امروز تموم شد در زمینه ویرایش آموزش های ویدئویی و عکسبرداری هست لطفا نظرتون رو بدین هم در خصوص گرافیک و هم اینکه آیا میشه به طرز زیباتری عناوین پایین رو نمایش داد که به چشم بیاد نظراتتون برام مهمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نظر سنجی در خصوص این سایت - anzal - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ صبح خب سایت ساده و سبکیه. میتونی از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جهت زیباتر شدن صفحه اصلی استفاده کنی. به نظرم با توجه به گرد بودن عکسهای صفحه ، افکتهای Rotate میتونه جلوه خاصی به صفحه اصلیت بده. نظر سنجی در خصوص این سایت - mal2moh - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ صبح ممنونم ازش استفاده کردم فقط نیاز دارم تا عکسی رو که باهاش قرار میدم وسط موقعیتی که میخوام قرار بدم چکار کنم ؟ نظر سنجی در خصوص این سایت - anzal - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ صبح خودش وسط میمونه نیاز نیست کاری بکنید. نظر سنجی در خصوص این سایت - mal2moh - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ صبح نه متاسفانه من وسط چینش هم میکنم اما سمت راست قرار میگیره!!! نظر سنجی در خصوص این سایت - Zhyar - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ صبح وب ساده و خوش رنگیه فقط کاش یه حرکتی و در صفحه اصلیش بود مثلا یه اسلاید شو یا یه اسکرول مطلب و... جای لوگو هم سمت چپ هدرتون خالیه نظر سنجی در خصوص این سایت - mal2moh - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ صبح ممنونم اما چه اسلایدی میخوام ساده باشه و سبک لطفا پیشنهاد بدین نظر سنجی در خصوص این سایت - Zhyar - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ صبح میتونید در هدرتون یک اسلاید شو بذارید حالا شعار و ... خودتون رو در اون جای بدید چون اولین چیزی که کاربر وارد سایت میشه میبینه رنگ ولعاب و همین جنب وجوش هاست نظر سنجی در خصوص این سایت - mal2moh - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ صبح به عنوان سوال عرض میکنم وقتی وارد سایت میشین هدرش کمکی نمیکنه به صحبت شما ؟ RE: نظر سنجی در خصوص این سایت - Zhyar - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ صبح (۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ صبح)mal2moh نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشید من متوجه منظورتون نشدم میشه واضح تر توضیح بدید دوست عزیز |