![]() |
|
درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس (/thread-10259.html) صفحهها: 1 2 |
درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - mmmaaa - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ عصر سلام ماژولی می خواستم که مطالب رو همراه با عکس در صفحه اول نشون بدم.هر چند ثانیه اسلاید عوض بشه از mod_freeslider_sp1 استفاده کردم ولی اسلاید عوض نمیکنه و در کل جالب نیست یه ماژول مثل mod_freeslider_sp1 میخوام ولی با عملکرد بهتر ممنون. درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - سعید حمزه زاده - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ عصر lofarticleslideshow یا علی درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - mmmaaa - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ عصر ممنون از پاسختون این ماژول رو استفاده کردم، میخوام ماژول به تعداد مطالبی که نشون میده پایینش دکمه داشته باشه که بشه روی دکمه ها کلیک کرد و به مطلب مورد نظر سوئیچ کرد مثل mod_freeslider_sp1 درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - سعید حمزه زاده - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این رو هم ببینید درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - mmmaaa - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ عصر ![]() دوست عزیز من افزونه میخوام شما آدرس سایت میدی درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - سعید حمزه زاده - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ عصر خب دوست عزیز اسلایدر به اون بزرگی رو ندیدی؟!!! درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - mmmaaa - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ عصر دیدم. لینک دانلود که نداشت! درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - سعید حمزه زاده - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ عصر خب دوست عزیز عرض کردم ببینید که اگر نظرتون مثبته بفرمایید تا نام افزونه رو بگم خدمتتون! sj content cool showcase یا علی درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - mmmaaa - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ عصر ممنون دوست عزیز دانلود کردم ولی موقع نصب از فایل XML خطا گرفت. واسه چی؟ درخواست ماژولی برای نمایش اسلایدی مطالب همراه با عکس - پیام عمرانی - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ عصر احتمالا برای ورژن جوملا شماست |