![]() |
|
مشکل در ویرایش ماژول ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ویرایش ماژول ها (/thread-10248.html) |
مشکل در ویرایش ماژول ها - anzal - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ عصر با سلام من یه بسته نصبی طبق آموزشهایی که در انجمن موجوده درست کردم و در یه دامنه از سایتم نصب کردم. همه چیز درسته فقط موقعی که میخوام وارد مدیریت ماژول ها یا کامپوننت ها بشم پیغام خطای زیر رو میده: شکست در بررسی به دلیل خطای: کاربر بررسی شده با کاربری که گزینه را بررسی می نماید مطابقت ندارد. یا این خطا : شکست در بررسی به دلیل خطای: کاربر بررسی شده با کاربری که گزینه را بررسی می نماید مطابقت ندارد. شما مجاز نیستید با این لینک مستقیم به این صفحه دسترسی داشته باشید. (#155). مشکل در ویرایش ماژول ها - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ عصر دیتابیس رو مجددا انتقال بدید یا علی مشکل در ویرایش ماژول ها - anzal - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ عصر کدوم دیتابیس رو؟ و چطور؟ یکی از سایت قبلی گرفته بودم که اسمش رو به sample_data.sql تغییر دادم و در پوشه نصب گذاشتم. مشکل در ویرایش ماژول ها - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ عصر خب فرقی نداره که از دیتابیس مجددا خروجی بگیرید و بجای دیتابیس مقصد جایگزین کنید بک آپ فراموش نشه یا علی |