![]() |
|
مشکل در وارد شدن به منو مدیریت و... - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در وارد شدن به منو مدیریت و... (/thread-10244.html) |
مشکل در وارد شدن به منو مدیریت و... - rezaetemadi - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ عصر سلام خسته نباشید من وارد مدیریت سایت می شوم ! وقتی می خواهم وارد مدیریت منو شوم و مثلا روی منو home کلیک می کنم خطای زیر را می دهد کد: Joomla!هم روی لوکال و هم روی هاست چندین بسته را تست زدم همینطوری است ! چی کار کنم؟ مشکل در وارد شدن به منو مدیریت و... - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ عصر یکبار بسته جوملا رو اکسترکت و فولدر نصب رو حذف بفرمایید یا علی مشکل در وارد شدن به منو مدیریت و... - rezaetemadi - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ صبح مشکلم حل نشد مشکل در وارد شدن به منو مدیریت و... - سعید حمزه زاده - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ صبح اطلاعات مدیریت رو پیام خصوصی بفرمایید بررسی کنم یا علی مشکل در وارد شدن به منو مدیریت و... - rezaetemadi - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ صبح الان توی لوکال است ! کلاً هر بسته ای که در لوکال می ریزم اینطوری است ! مشکل در وارد شدن به منو مدیریت و... - سعید حمزه زاده - ۲۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ عصر خب دوست عزیز بارها گفته شده که در لوکال هیچ چیزی پشتیبانی نمیشه! موفق باشید یا علی |