![]() |
|
افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html) +----- موضوع: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller (/thread-1021.html) |
افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - vahid.exe - ۱۸-۲-۱۳۹۰ ۰۵:۱۴ صبح سلام. این افزونه خیلی قشنگه و کار کردن باهاش هم ساده هس . و کارکردش به اینصورت هس که در حالت عادی فقط تیتر مطلب بر روی عکس معلوم است و با قرار گرفتن ماوس بر روی تصویر توضیحاتش به صورت کامل نشون میده پیشنهاد میکنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو حتما از سایت سازنده ببینید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - Mojtaba Pordel - ۱۹-۲-۱۳۹۰ ۰۴:۴۹ صبح دانلود نسخه پارسی: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - bety - ۲۱-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ عصر با سلام من این اسلاید شو رو تو هدر گذاشتم ولی میاد پایین هدر قرار می گیره و هیچی هم نشون نمیده! تو موقعیت های دیگه هم که میذارم باز هیچی نشون نمیده و فقط تا وقتی رو پیکانش کلیک میکنم یه سری تصویر سریع میان و رد میشن و دیگه هیچی پیدا نیست! RE: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - شاهین سمیع عادل - ۲۷-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ صبح یک دور افزونه را حذف کنید و دوباره نصب کنید و تنظیمات آن را به طور کامل بررسی کنید . اگر مشکل حل نشد روی یک قالب دیگر نیز امتحان کنید . اگر همچنان مشکل پابرجا بود دموی آنلاین قرار دهید تا بررسی شود. RE: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - navid2630 - ۸-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ صبح سلام دوستان من می خواستم این افزونه را در صفحه اصلی سایت قرار بدهم ولی متاسفانه با ماژول های دیگر به علتInclude JQuery سازگار نیست امکان دارد ماژول شبیه به این معرفی کنید با تشکر RE: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - Reza Ganji - ۸-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ صبح هر افزونه ای که از جی کوئری استفاده میکند نصب کنید ممکن است باز همین مشکل بوجود آید ! بهتر است تعداد ماژول ها رو کم کنید و یا از ماژولهایی استفاده کنید که قابلیت غیرفعال کردن جی کوئری را داشته باشند ! در مورد تضاد بین ماژول ها قبلا در انجمن بحث شده و همچنین پلاگین معرفی شده ! در تاپیک های زیر دونمونه از این افزونه ها رو میتونید ببینید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - milad2012 - ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ صبح سلام من اين ماژول رو نصب كردم و كار ميكنه اما هر كا رميكنم نميدونم چطوري بايد تصوير رو عوض كرد.ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد RE: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - محمدسلیمانی - ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ صبح سلام برای تغییر عکس ها مسیر زیر modules\mod_img_news_scroller_camp26\cache فارسی شده همین افزونه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - milad2012 - ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ صبح محمد جان انجام دادم اما باز هم همون عكس هاي قبلي ميآد RE: افزونه بسیار زیبای نمایش اسلایدی عکس به همراه مطلب Camp26 Image and News Scroller - محمدسلیمانی - ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۴ صبح اگه تصاویر و جا به جا کردی کش مرورگرت و خالی کن CTRL+F5 |