![]() |
|
تو جوملا 2.5 نام مستعارو پر کنم واسه سئو بهتره یا خالی بذارم؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تو جوملا 2.5 نام مستعارو پر کنم واسه سئو بهتره یا خالی بذارم؟ (/thread-10205.html) |
تو جوملا 2.5 نام مستعارو پر کنم واسه سئو بهتره یا خالی بذارم؟ - سعید حمزه نژاد - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ صبح سلام. تو جوملا 2.5 نام مستعارو پر کنم واسه سئو بهتره یا خالی بذارم خودش پر کنه؟؟؟؟ همه تنظیماتشم ok کردم تو جوملا 2.5 نام مستعارو پر کنم واسه سئو بهتره یا خالی بذارم؟ - سعید حمزه زاده - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ صبح اگر یک کلمه انگلیسی مرتبط بنویسید خیلی بهتره یا علی تو جوملا 2.5 نام مستعارو پر کنم واسه سئو بهتره یا خالی بذارم؟ - mal2moh - ۲۰-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر دیدم که توی تنظیمات گذاشته که فارسی هم بنویسیم پشتیبانی میکنه نظرتون چیه ؟ تو جوملا 2.5 نام مستعارو پر کنم واسه سئو بهتره یا خالی بذارم؟ - سعید حمزه زاده - ۲۰-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ عصر ممکنه در برخی مواقع با مشکل و صفحات 404 برخورد کنید یا علی تو جوملا 2.5 نام مستعارو پر کنم واسه سئو بهتره یا خالی بذارم؟ - mal2moh - ۲۰-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ عصر پس ریسک نکنیم |