![]() |
|
بهم ریختگی منو _(آیس منو) - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بهم ریختگی منو _(آیس منو) (/thread-10192.html) صفحهها: 1 2 |
بهم ریختگی منو _(آیس منو) - MARKO - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ صبح دوستان سایت و نگاه کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منوها چپ چین شده چیکار کنم درست بشه ؟؟؟ بهم ریختگی منو _(آیس منو) - Zhyar - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ صبح داخل تنظیمات قالبش ببینید امکات راست چین شد گذاشته نشده بهم ریختگی منو _(آیس منو) - MARKO - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ عصر نه دوست عزیز توی خود قالب نداره .. بهم ریختگی منو _(آیس منو) - Reza Ganji - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ صبح چپ چین شده یا چپ چین بوده از اول ؟ این از قالب های سایت خلیلان است و دارای پشتیبانی از سایت خلیلان و میتونید تماس بگیرید براتون رفع کنند. بهم ریختگی منو _(آیس منو) - MARKO - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ صبح آقا رضا این اصلا منو نداشت من آیس منو رو نصب کردم و فعال کردم دیدم رفته سمت چپ به جای اینکه راست چینن باشه .. بهم ریختگی منو _(آیس منو) - MARKO - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۱۳ صبح دوستان لطفا یه منو بهم معرفی کنید که استفاده کنم بهم ریختگی منو _(آیس منو) - Reza Ganji - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ صبح از یک منو راست چین استفاده کنید مانند swmenu که نسخه فارسیش هم هست. البته میتونید صبر کنید تا دوستان هم در راست چین کردن منو کمکتون کنند اما اگر اس دبیلیو منو جواب بده کافیه. بهم ریختگی منو _(آیس منو) - MARKO - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ عصر من میخوام از همین آیس منو استفاده کنم چون ظاهر زیبا تری داره .. دوستان لطفا راهنماییم کنید .. ![]() ![]() ![]() ![]()
بهم ریختگی منو _(آیس منو) - پیام عمرانی - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ عصر اگر خواستید درخواست بدید تا براتون درستش کنم (با هزینه) بهم ریختگی منو _(آیس منو) - MARKO - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ عصر ![]() ![]() ![]() ![]()
|