![]() |
|
تغییر عنوان ورود به جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر عنوان ورود به جوملا (/thread-10190.html) |
تغییر عنوان ورود به جوملا - jalaladdin - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ صبح چگونه میتوان این عنوان ورود به جوملا به ورود به قسمت مدیریت انجمن خوشنویسان تغییر بدم تغییر عنوان ورود به جوملا - Reza Ganji - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ صبح در پوشه مدیریت و مسیر زیر : کد: administrator\language\fa-IR\fa-IR.com_login.iniدر خطوط 9 و 12 باید باشه RE: تغییر عنوان ورود به جوملا - jalaladdin - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ عصر من میخوام این جمله (Joomla!® یک نرم افزار رایگان تحت مجوز GNU General Public می باشد.)ویرایش کنم نمیخوام اسم خودم بگذارم تغییر عنوان ورود به جوملا - سعید حمزه زاده - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ عصر دوست عزیز نمیشه که دونه دونه بگید جوملا رو میخوام حذف کنم و دوستان کلمات جوملا رو بهتون معرفی کنند! در فایل های ترجمه بگردید و هری جوملا هست رو تغییر بدید یا علی تغییر عنوان ورود به جوملا - jalaladdin - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ عصر فقط همین قسمتی که در تصویر مشخص شده میخواسنم پیداش نکردم تغییر عنوان ورود به جوملا - سعید حمزه زاده - ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ صبح این کپی رایت هست و فکر میکنم دقیقا در فایل های php بطور مستقیم نمایش داده شده باید در قالب administrator فایل های php رو ویرایش و تغییر بدید یا علی |