![]() |
|
مشکل با فوکا گالری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با فوکا گالری (/thread-10188.html) |
مشکل با فوکا گالری - MARKO - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ صبح دوستان من به سفارش خیلی از دوستان فوکاالری نصب کردم و مجموعه درست کردم و عکس گذاشتم ولی من میخواستم که بازدیدکننده بتونه برای هرعکس لایک داشته باشه و یا بتونه نظر بده ولی فوکاگالری که اینهارونداره دوستان اگه فوکاگالری این خاصیت و داره لطف کنید راهنمایی کنید و اگه نداره بگید چه افزونه ای استفاده کنم. مشکل با فوکا گالری - Zhyar - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ صبح فک کنم فوکاهم داشته باشه این نمونه با جوم گالریه نگا کن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. البته امکانات دیگه ای هم داره که غیر فعالش کردم مشکل با فوکا گالری - MARKO - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ صبح خوبه این امتیاز دادن به عکس هم داره ؟؟؟؟ یا بازدید از عکس که بگه این عکس 150 بازدید داشته ؟؟ یا نه؟ مشکل با فوکا گالری - Zhyar - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ صبح اینو نگاه کن این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مشکل با فوکا گالری - سعید حمزه زاده - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ صبح اینها امکانات عمومی یگ گالری هست و احتمال خیلی زیاد باید داشته باشه یا علی مشکل با فوکا گالری - MARKO - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ صبح خوب حالا میشه بگید جوم گالری بهتره یا فوکا گالری؟؟؟ فوکاگالری که این امکاناتی که میخواستم نداشت ولی فکر کنم این یکی داشته باشه ... من جوم گالری رو یبار نصب کردم نمیشد عکس آپلود کرد میشه لینک نسخه جدیدترشو و تست شده رو برلم قرار بدید؟؟ مشکل با فوکا گالری - سعید حمزه زاده - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ صبح فوکا گالری امکان امتیاز دادن ستاره ای به تصاویر و کامنت رو داره اما لایک خیر! مفهوم و استفاده لایک برمیگرده به سیستم های جوامع مجازی یا علی مشکل با فوکا گالری - MARKO - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ صبح آقا سعید چطور میشه امکان امتیاز دادن ستاره ای به تصاویر و کامنت رو فعال کرد ؟ مشکل با فوکا گالری - سعید حمزه زاده - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ صبح در تنظیمات اصلی کامپوننت میتونید فعال و دسترسی برای کاربران رو قرار بدید |