![]() |
|
متا تگ متن یا متا تگ کل سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: متا تگ متن یا متا تگ کل سایت (/thread-10177.html) |
متا تگ متن یا متا تگ کل سایت - mal2moh - ۱۷-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ عصر سلام اساتید نظر بدن لطفا داشتم روی سئوی سایت کار می کردم که به نکته ای برخورد کردم میدونیم که صفحه اول بسیار مهمه توی سئو پس من اومدم و عنوان و متاتگ و سایر چیزها رو دقیق و با درجه مناسب در تنظیمات کلی تنظیم کردم و نتیجه مثبت شد بعد رفتم سراغ هر مطلب به صورت جداگانه که اونجا هم متاتگ هست وقتی متا ها رو نوشتم و با منبع خودم بررسی کردم رتبه مناسبی نداد به لینک مطلبم. سوال اینجاست که آیا هر مطلب می بایست به صورت مجزا متاتگهاش تنظیم بشن و ارتباطی به متاتگ کلی سایت داره یا نه ؟ طبق چیزی که تست کردم رتبه صفحه من در زمینه همخوانی متاتگ ها fair گفته شد لطفا کمک کنید ؟ متا تگ متن یا متا تگ کل سایت - amirali - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ صبح چرا کلا تو جوملا بهینه سازی انقد سخخته؟
متا تگ متن یا متا تگ کل سایت - mal2moh - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ صبح سخت نیست هر چیزی قاعده ای داره اینم ماله خودشه داره سئو چیز آسونی نیست و زمان بر هست پس باید دقت کرد متا تگ متن یا متا تگ کل سایت - Reza Ganji - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ صبح برچسب هایی که انتخاب میکنید باید با متن همخوانی داشته باشه و حداکثر داره تعدادش. من یادم رفته ولی در آموزش بهینه سازی جوملا برای موتورهای جستجو فکر میکنم توضیح دادم. متا تگ متن یا متا تگ کل سایت - mal2moh - ۱۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ صبح اگه برچسب ها رو بیش از اندازه وارد کنیم چه اتفاقی میوفته ؟ |