![]() |
|
پربازدیدترین مطالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: پربازدیدترین مطالب (/thread-10169.html) |
پربازدیدترین مطالب - mylove_iman - ۱۶-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ عصر سلام من به یک افزونه نیاز دارم که پربازدیدترین (مطالب،منوها،لینک ها ،کامپوننت ها ،....) در واقع هر چیزی در سایت من که بیشترین بازدیدرا داشته خواه مطلب باشد و خواه منو یا لینک را نمایش دهد. دو تا ماژول mod_mostread و mod_latestnews از من شماره بخش و مجموعه میخوام درواقع فقط مطالب را تمایش میدهند اونم فقط مربوط به یک بخش و مجموعه را ممنون میشم راهنمایی بفرمایید پربازدیدترین مطالب - Reza Ganji - ۱۷-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ صبح در افزونه ها افزونه رایگانی برای اینکه همه قسمت های سایت رو پشتیبانی کند ندیدم و فکر نمیکنم موجود باشد. افزونه های مختلف برای نمایش مطالب و گالری تصاویر و ... بصورت جداگانه وجود دارد ولی یکجا خیر پربازدیدترین مطالب - mylove_iman - ۲۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ عصر دوستان فهمیدم اگر بیام از ویرایشگر فوق حرفه ای jce و پلاگین های درج کامپوننت در مطلب و درج ماژول در مطلب استفاده کنم و همه لینکهامو به مطالبم بدم فکر کنم درست میشه |